Валери Божинов отново ще играе в Ботев Враца

15:20, 22 юли 19 / Спорт 25 1054 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нападателят Валери Божинов отново ще облече екипа на Ботев Враца, предаде БНЕС. 33-годишният голаджия е постигнал съгласие с кмета на града и президент на клуба Калин Каменов. Божинов игра в този отбор и през миналия сезон, като направи някои много силни мачове, които му донесоха трансфер в Левски през зимата.

След края на сезона Божинов се оказа ненужен на „Герена” и бе освободен от клуба. В момента футболистът се възстановява от контузия. 

Божинов плати 3000 евро, за да измъкне половинката си от хакери

„Валери Божинов е с отбора в момента. Очакваме го да се оправи от контузията си. След това ще се присъедини официално. Още не сме подписали договори, но сме се разбрали. Имаме уговорка с него първо да се възстанови физически. Принципно имаме съгласието му, така че няма драми. Кога точно ще е готов за игра още не можем да кажем. Лечението срок няма”, заяви Каменов.

Той допълни още, че селекцията във Враца не е приключила и се чакат още футболисти. До края на трансферния прозорец ще вземем още футболисти. Селекцията не е приключила. Чакаме и Доминик Янков от Лудогорец, но в крайна сметка решението ще бъде на техния старши треньор Стойчо Стоев, добави Каменов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама