В четвъртък ще е слънчево и до 33 градуса

07:10, 25 юли 19 25 953 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В четвъртък ще бъде предимно слънчево, след обяд над северните и планинските райони ще се развие купеста облачност и на изолирани места там краткотрайно ще превали. Северозападният вятър ще отслабне, най-късно в източните райони. Температурите слабо ще се повишат и максималните ще бъдат между 28 и 33 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд северозападният вятър ще отслабне. Максималните температури на въздуха ще са между 27 и 29 градуса. Температурата на морската вода е 25-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време, след обяд с развитие на купеста облачност, но само на изолирани места краткотрайно ще превали. Ще духа слабо, по билата умерен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 22 градуса, на 2000 метра - около 14 градуса.

В петък ще е почти без валежи, ще бъде слънчево с купеста облачност след обяд над планините. Вятърът ще е от юг-югоизток, слаб до умерен. Температурите още малко ще се повишат и максималните ще са между 29 и 34 градуса.

В събота ще преобладава слънчево време. След обяд над планините и планинските райони в западната половина от страната ще се развие купесто-дъждовна облачност и на места там ще превали и прегърми. Температурите ще се повишат с още градус-два.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама