Волен Сидеров: Колегите от ВМРО и НФСБ напуснаха Коалиционния съвет, защото се уплашиха от камерите

17:35, 24 юли 19 / Политика 25 1138 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Колегите от ВМРО и НФСБ напуснаха Коалиционния съвет, защото се уплашиха от камерите'', това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров пред журналисти, съобщи "Фокус".

Валери Симеонов: "Обединени патриоти" не сме се събирали от година, което говори за парализа на коалицията

"Атака" сме тук и сме последните, които напускаме коалиционния съвет. Колегите от ВМРО и НФСБ не знам защо напуснаха. Уплашиха се от камерите. Ние поканихме вас медиите да присъствате, защото искаме всичко това да е прозрачно. Те се уплашиха, скочиха и казаха, че това е недопустимо'', посочи още Сидеров.

Красимир Каракачанов: От време на време в "Обединени патриоти" сме единни в многообразието

"Никой никого не е обиждал. Ние просто пожелахме от "Атака" вие медиите, които стоите така или иначе толкова време тук, да заснемете нашата среща. Толкова много се интересувате от това как вървят отношенията в тройната коалиция. Ние искахме да заснемете", заяви още Сидеров.

Според него задкулисието е основен проблем не само на малката коалиция, а на цялата държава.

"Нашето желание беше да няма задкулисие, тяхното желание беше да има. След това всеки да го предаде според неговото виждане", уточни още Сидеров.

Коалиционният съвет на „Обединени патриоти“ провежда заседание в Народното събрание, НФСБ напуснаха (ОБНОВЕНА)

В отговор на въпрос как ще продължи да работи, Сидеров заяви, че както досега.

"Вие какво смятате, че ще си сменя ДНК-ато ли? Аз казах в момента още, в който направиха задкулисно заседание, в което решиха, че няма да бъда председател. Тук не е до моето председателство, а до погазване на споразумението между трите партии. Искахме това да обсъдим, но пред вас медиите. Още тогава те нарушиха възможността управляващата коалиция с ГЕРБ. Тази коалиция беше поставена под въпрос, но не я поставих аз, не я посатви Чуколов, нито моите колеги от "Атака", а Симеонов и Каракачанов. Нека те да отговарят защо поставиха под въпрос управляващата коалиция", обясни Сидеров.

На въпрос дали напуска тази коалиция, Сидеров посочи, че те вече са я напуснали. "Аз я създадох, те я развалиха", допълни още Сидеров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама