Вижте тропическата райска вила, в която е отсядал принц Хари преди Меган

21:00, 25 юли 19 / Любопитно 25 1353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Докато принц Хари и Меган Маркъл са заети с ремонтите във Фрогмор Котидж покрай появата на Арчи, сме сигурни, че съвсем скоро ще им трябва някое местенце, на което да се усамотят и да си отпочинат. Една чудесна вила, в която принц Хари отсяда през 2010 г., се продава и сме сигурни, че кралската двойка ще прояви интерес.

Разположена в Сейнт Джеймс, Барбадос, вилата е наричана „Cove Spring House“, но според нас е цяло имение. Продава се за 40 милиона долара и се гордее със зашеметяващите гледки и още по-впечатляващия списък от звездни гости.
 
Принц Хари не е единствената знаменитост, която отсяда там. Сред гостите ѝ са Елтън Джон, Хю Грант, Саймън Коуел, Риана, Никол Кидман и Род Стюарт. Вилата се намира на върха на скала, разполага с 10 спални, 10 бани и площ от 20 хиляди квадратни фута и е най-луксозната вила на Карибите.

Домът е предназначен за живот на открито, какъвто е и карибският начин на живот. Всяка спалня има излаз към частния двор, където се намират басейн, джакузи и просторен изглед към океана точно пред вас. Във вилата има 19 служители на пълен работен ден – от готвачи до бодигарди и прислужници. Имотът включва още най-съвременно оборудван фитнес център, кино зала и кухня като от готварските реклами.

Снимките на божествения имот са в галерията на HiNews!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама