Заместник-министър Деница Николова ще посети Смолян

07:50, 26 юли 19 / Политика 25 323 Topnovini
1

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова ще посети Смолян днес, това съобщиха от МРРБ.

От 11.00 часа, в Областна администрация Смолян тя ще участва в заседание на Регионалния съвет за развитие на Южен централен район за планиране.

Пред участниците зам.-министърът ще представи визията за изпълнение на политиката за регионално развитие и програмирането на новата европейска оперативна програма за подкрепа на регионите в периода 2021-2027 г., заедно с представители на Международната банка за възстановяване и развитие.

Ще се дискутират новият подход за изпълнение на проекти в следващия програмен период и структурата на Регионалните съвети за развитие.

От 13.00 часа Деница Николова ще участва в отриването на ул. „Зорница“ в града, която е реновирана със средства по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. като част от мащабния проект на общината за модернизиране на градската среда.

От 15.00 часа, на ул. „Петър Берон“ до т.нар. „римски мост“ (десен бряг на река Черна), зам.-министърът ще открие обект по проекта „Трансгранично планиране и инфраструктурни мерки за защита от наводнения – “Flood protection”, финансиран по Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция - България 2014-2020 г.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Трябва ли да бъде променян романът "Под игото" на Иван Вазов?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 99 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.