Окончателно: Сидеров, Чуколов и Шопов са изключени от „Обединени патриоти“ (ОБНОВЕНА)

10:04, 26 юли 19 / Политика 25 1437 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов са изключени от ПГ на "Обединени патриоти". Това обяви председателят на парламента Цвета Караянчева.

ВМРО и НФСБ изключиха „Атака” от малката коалиция

Решението беше взето вчера, след като лидерите на НФСБ и ВМРО Валери Симеонов и Красимир Каракачанов обявиха, че „Атака“ е изключена от малката коалиция. Според тях партията е саботирала работата на обединението.

Каракачанов: Освобождаваме „Атака”, нека плуват в свободния океан

В Народното събрание зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов заяви, че голямата коалиция продължава да работи и няма промяна в управленската формула. „Коалиция "Обединени патриоти" съществува, тя продължава своя път. Държи на подписите в коалиционното споразумение с ГЕРБ”, изтъкна той.

Няма драма в развода с „Атака“, коментира зам.-председателят на НФСБ Валентин Касабов. „Много малко от тях гласуват наши законопроекти. Тях ги няма в залата, те не работят“, посочи той.

Очаква се депутати от "Атака" да останат в парламентарната група, като един от тях е  Николай Александров. За момента Явор Нотев не е обявил, че се отказва от зам.-председателското място на Народното събрание. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама