Уил Смит се изправя срещу Уил Смит в „Близнакът“

11:20, 26 юли 19 / Любопитно 25 980 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 11-ти октомври в кината връхлита новият екшън трилър „Близнакът“ на всепризнатия режисьор и носител на „Оскар“ Анг Лий („Животът на Пи“, „Планината Броукбек“, „Тигър и дракон“). Суперзвездата Уил Смит влиза в ролята на елитния наемен убиец Хенри Броган, който става мишена на мистериозен млад таен агент - негово собствено копие.
 
Образът на 23-годишния Младши е изцяло дигитално създаден на 100% от актьорското изпълнение на Смит. Благодарение на използваната революционна нова технология двамата участват в ръкопашен бой един срещу друг в невероятно двойно изпълнение. „Гледаме Уил, който се изправя сам срещу себе си от преди 30 години,“ коментира продуцентът Джери Брукхаймър.
 
„Това не е подмладяване или лицево проследяване, а изцяло дигитално творение. Всяка сълза, всеки удар, всичко, което виждате, е Уил Смит“, допълва специалистът по визуалните ефекти Бил Уестенхофер.
 
Самият Уил Смит също коментира своето историческо двойно изпълнение: „Когато го видях за първи път, беше много особено. Това бях Аз. Взирах се в идеалната 23-годишна версия на самия себе си. Сякаш някой беше премахнал всички недостатъци. Това ще промени начина, по който се гледат и правят филми“.
 
В продукцията участва и Клайв Оуен, който влиза в ролята на Клей Варис - безскрупулният шеф на програмата за клониране. Той стои зад създаването на Младши. Бенедикт Уонг е Барън, бивш колега и близък приятел на Хенри. Мери Елизабет Уинстед е младата агентка Дани, чиято задача е да следи Хенри, но става негов съюзник.

Има ли как да победиш, когато се изправяш срещу самия себе си? Именно идеята човек да преследва самия себе си е и интригуващата идея зад екшъна. „Близнакът“ тръгва през октомври в кината и IMAX.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама