Кубрат Пулев почти целуна шоумен

15:07, 26 юли 19 / Спорт 25 1292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кубрат Пулев показа, че си е научил добре уроците по превенция на сексуалното насилие, които посещаваше след скандала с целувктата му с репортерката Джени Равало, по-известна като Джени Суши.

Преди ден той даде интервю пред журналистката Хелън Йее, която се оказа косвено засегната от скандала, тъй като феновете на боксора я объркаха с Равало и тя получи куп неприятни съобщения в социалните мрежи.

Кубрат Пулев този път не целуна журналистка

Интервюто бе прекъснато от автора на известния комедиен спортен канал The Schmo - Дейвид Шмуленсън. Той прикани българина да целуне Йее, но боксьорът даде да се разбере, че вече ще раздава само въздушни целувки.

Преди часове в канала на The Schmo бе качено и отделно забавно видео с българина, в което почти целува шоумена.

"Говориш ми много силно и аз ще бъда агресивен с теб. Ударите ми са много здрави, но няма да те ударя", шегува се Кобрата, който след това вече сериозно добавя, че е готов да се бие за световната титла с Анди Руис.

Възстановиха лиценза на Кубрат Пулев

"За мен е много важна световната титла. Аз съм задължителен претендент за титлата в тежка категория на IBF и съга съм готов да се бия с всеки за тази титла. Готов съм да се бия с Руис и мисля, че ще бъде добра битка. Да, загубих само веднъж от Кличко, но научих много в тази битка. Няма време да обяснявам това, което научих. Сега наистина съм много по-добър отпреди и мога да го покажа на ринга. Чаках година и половина и сега съм готов да се бия. Точно сега мисля, че битка между мен и Руис ще бъде страхотна. Виждам една интересна битка с него, в която ще си тръгна с титлата. Пулев е готов да се бие и сега чакаме от IBF да наредят битка", добави Пулев.

Преди дни Спортната комисия на щата Калифорния възстанови лиценза на Кубрат Пулев. За последно той се боксира в края на март, когато победи по драматичен начин румънеца Богдан Дину с нокаут.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама