Ясни са съдиите за реваншите на българските отбори в Лига Европа

18:40, 28 юли 19 / Спорт 25 987 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ясни са съдиите за реваншите на българските отбори в Лига Европа. Чехът Павел Орел ще ръководи реванша на Лудогорец срещу исландския Валур от втория квалификационен кръг на турнира Лига Европа, съобщи БНР. Първата среща в Исландия завърши 1:1, а ответният мач е в Разград на 1 август от 20.30 часа. Помощници на 30-годишния Орел ще бъдат неговите сънародници Петър Блажей и Иржи Криц. Четвърти арбитър е Онджей Берка, също от Чехия.
 

Ерик Ламбрехтс от Белгия ще ръководи реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа между Спартак Търнава и Локомотив Пловдив. Двубоят е на 1 август (четвъртък) от 21.45 часа в Словакия, а "железничарите" спечелиха първия двубой на "Лаута" с 2:0. Помощници на Ламбрехтс са сънародниците му Карел Де Рокер и Матиас Хилерт. Четвърти рефер е Уесли Ален също от Белгия. 34-годишният Ламбрехтс е ръководил два мача на юношеския национален отбор на България до 19 години от елитния кръг на Евроквалификациите през май 2014 година, които "трикольорите" печелят с 2:0 срещу Чехия и с 2:1 срещу Швеция.

Австриец ще ръководи срещата от втория квалификационен кръг на Лига Европа между Осиек и ЦСКА. Това е Роберт Шьойгенхофер, който ще бъде подпомаган от Маркус Гучи и Анел Беганович. Четвърти съдия ще бъде Феликс Оушан. Мачът в Хърватия ще се проведе на 1 август от 21.45 часа на стадион "Градски врът". Първата среща между двата тима в София завърши 1:0 за армейците. Единственото попадение бе дело на Евандро.

Шведска съдийска бригада ще ръководи реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа между Левски и АЕК Ларнака. Двубоят е на 1 август (четвъртък) от 19.30 часа на "Герена", а "сините" имат да наваксват пасив от 0:3 от първия мач в Кипър. Главен арбитър ще бъде Глен Нюберг с помощници Махбод Бейги и Андреас Сьодерквист. Четвърти съдия е Адам Ладебек.  31-годишният Нюберг вече е ръководил мач на кипърски отбор в първия кръг на квалификациите на Шампионската лига през миналия сезон, когато на 17 юли АПОЕЛ Никозия печели с 1:0 като домакин на Судува (Литва), но отпада общ резултат 2:3. Настоящият капитан на Левски Живко Миланов играе цял мач за кипърците тогава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама