Осем души загинаха по пътищата днес

21:50, 28 юли 19 25 3489 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Черна серия на пътя белеза тази неделя. Жертвите са осем.

Румънско семейство с малко бебе загина при челен сблъсък между лек автомобил и ТИР на пътя Варна - Бургас. Инцидентът стана в района на с. Горица. На място загиват жената и малкото дете от лекия автомобил, а два часа по-късно умира и мъжът, който е шофирал колата. Заради тежкото пътно произшествие, през целия ден, движението на автомобили се отклоняваше след село Рудник, през Дюлинския проход. Районът на инцидента остана недостъпен, като до мястото на катастрофата се допускаха само коли на Гражданска защита и линейки. Към момента движението на автомобили по пътя Варна - Бургас е възстановено.

Трети загинал при катастрофата между Варна и Бургас

16-годишно момче загина при тежка катастрофа на пътя Пазарджик-Пловдив. Инцидентът е станал на моста над река "Луда Яна". Движейки се в посока Пловдив, микробус е ударен от кола, която навлязла в насрещното платно. В резултат на удара бусът се е преобърнал, момчето е починало на място, а жена е в болница. До приключване на огледа пътят остана затворен, а движението се извършваше по обходни маршрути.

Мъж и жена загинаха при катстастофа на пътя за Калотина, в която са участвалидва леки автомобила с чуждестранна регистрация и товарен автомобил.нцидентът стана край Драгоман около 15.00 часа и напълно блокира движението, което доведе до километрични опашки и от двете страни на ГКПП "Калотина". Задръстванията продължават и в момента.

Две са жертвите при катастрофата край Драгоман

21-годишен мъж загина, след като колата му падна тази сутрин в дере в района на Владая. Друг мъж, на 29 години, почина след като се е ударил с автомобила си в стълб на бул. „Сливница“ в столицата.

Лек автомобил изгоря напълно на магистрала "Тракия" малко след входа ѝ от Бургас към София. Водачът е разбрал за проблема, отбил автомобила в аварийната лента, но гасенето на огъня от газовата уредба било невъзможно. При инцидента няма пострадали, но до приключване на огледа на местопроизшествието и почистването на района, отсечката около 356-и километър на автомагистрала Тракия в посока София остана затворена, а автомобилният поток беше пренасочен през Айтос. 

Коли горят на АМ „Тракия“ на изхода на Бургас, трафикът е възобновен (ОБНОВЕНА)

Тежка катастрофа стана и на пътя от Добрич за Балчик. 19-годишна без книжка се вряза в кола, в която е пътувало семейство с дете. За щастие при пътния инцидент няма жертви. По информация на свидетели малко преди девет тази сутрин автомобил, който пътува от Балчик за Добрич, напуска пътното платно и се удря челно в кола, движеща се в насрещното. От удара возилото се преобръща в канавка. По-тежко пострадала е младата жена, причинила катастрофата. След преглед в Спешното отделение в Добрич е транспортирана до болница във Варна с политравма. Пътниците от другата кола са прегледани и освободени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама