Ева Лонгория: Майчинството е благословия

08:20, 30 юли 19 / Любопитно 25 1083 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ева Лонгория се чувства "благословена", че е майка, защото синът й Сантяго е "невероятно бебе", сподели актрисата пред „Контакт Мюзик”, пише БГНЕС.

Звездата от „Отчаяни съпруги" роди преди 13 месеца сина си Сантяго Енрике Бастон, и определи майчинството като „благословия”.

Тя каза: „Искам да кажа, че никога не се изключваш. Дори и когато спиш. В „режим мама” си през цялото време”.



''Сега съм майка на Санти. Не знам друг начин да го опиша, просто е такава истинска благословия. Имам късмет, че имам невероятно бебе, което ми помага да предприема това пътуване към себе си”, добави Лонгория.

Актрисата казва, че майчинството е "засилило" филантропията й, тъй като е посветена на това да направи света по-добро място за нейния син.

Ева, която е на 44 сподели: „Досега изненадващото нещо за майчинството беше как то засили моята активност и филантропия. Защото сега мисля, че „трябва да направя света по-добро място за моя син!“.

Тя допълни още, че "това наистина, наистина има значение. Не става въпрос да казваш на Санти какъв да бъде, а в това да го покажеш с пример. Наистина съм благословена да имам своето невероятно семейство, което всички дават за пример. Надяваме се, че той ще следва тези стъпки".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама