Бионсе зашемети гостите на парти с тоалета си

12:20, 30 юли 19 / Любопитно 25 1314 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бионсе празнува 21-я рожден ден на своята племенница и не е изненада, че успя да засрами присъстващите със своя тоалет.

Придържайки се към тематиката на партито, а именно култовия роман- „Великият Гетсби“ на Франсис Скот Фицджералд, Бионсе избра шеметна червена рокля с огромна цепка. В съчетание на роклята с едно рамо, на „Walter Collection“, тя избра обувки „Jimmy Choo“ и красиви диамантени бижута.

По време на партито, шеметната фурия публикува снимки заедно със съпруга си Джей Зи от бляскавото вечерно събитие. Рапърът завърши сензационния тоалет, със своя бял смокинг в съчетание с подходящ шал и стилно бастунче.

Майката на три деца сподели и снимка на бродерията на роклята си и феновете й успяха да видят, колко наистина дълбока е цепката по крака и над него.

Напоследък изпълнителката често показва, по доста артистичен начин, своите зашеметяващи крака. Само преди две седмици, тя носеше блестяща златна рокля на „Cong Tri“ с цепка, която пък се издигаше над бедрото и до хълбока. Доста рискован избор за среща с част от кралското семейство на премиерата на „Цар Лъв“ в Лондон. Въпреки рисковете, които пое Бионсе, принц Хари и Меган, за които е всеизвестно, че не следват правилата, изглеждаха заслепени от силуета и роклята на Бионсе.

Те бяха фокусирани и върху разговори за бебета, споделяйки различни съвети, обсъждаха родителските грижи и други важни моменти от този етап на живота им.

Всичко това доказва, че при Бионсе няма възможност да се обърка нещо, тя диктува модните тенденции и правила и всичко, което сложи върху себе си, изглежда напълно в реда на нещата…дори цепка до талията.

Вижте снимки ТУК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама