Джеф Безос обикаля Бодрум с хеликоптер, оглежда имоти

15:10, 31 юли 19 / Любопитно 25 1279 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Джеф Безос, смятан за най-богатия човек в света, оглеждал възможности за инвестиране в Бодрум, перлата на турския егейски курортен туризъм. По информация на местни медии, собственикът на прочутата компания за интернет търговия Амазон е акостирал наскоро с яхтата си на пристанището в Бодрум.

136-метровата луксозна яхта Флайинг фокс (Flying Fox), чиято стойност се оценява на 400 млн. долара, е престояла няколко дни в района на Бодрум.

Прочутият американски милиардер обаче не бил ангажиран само с ваканция, а проучвал и възможностите за инвестиране в местни имоти, пишат медиите, които се позовават на информация от брокерски среди, без обаче да посочват конкретни имена, пише БТА.

Безос предприел доста дълга обиколка с хеликоптер в района на Бодрум.

Егейският град е известен с многобройните си крайбрежни заливи. Някои от тях са включени в туристически турове, известни под името "Синьо пътешествие", и са оценявани като едни от най-красивите в света. Въпреки изключително бурната урбанизация на Бодрум през последните години в района все още са останали, макар и малко на брой, места, чиито природни дадености са все още запазени, посочват местните медии.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама