Андрей Слабаков: В парламента в Страсбург се гласуват скучни неща

10:15, 01 авг 19 / Политика 25 1991 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Искам да се махне парламентът в Страсбург, защото е безсмислен, заяви в ефира на bTV Андрей Слабаков. Режисьорът бе избран за евродепутат от листата на ВМРО.

Андрей Слабаков: В ЕП видях и други хора с брада и мустаци и не всички бяха мъже

Моето място в европарламента е на гражданин, който да прави някакви смислени предложения”, коментира Слабаков, но отбеляза, че в момента „се гласуват скучни неща като това кой да бъде председател”.

Андрей Слабаков посочи, че новото му поприще не е повлияло на самобитния му стил обличане, но призна, че за откриването е облякъл костюм.

Режисьорът каза, че всички евродепутати се обличат, както искат и той не е единственият, който се разкарва по тениска в Страсбург. Официалният дрескод е само за изказванията.

Слабаков: Който мисли, че ще излагам България, не е излизал извън Драгоман

Слабаков разказа, че денят му в европарламента започва с пиене на кафе на местата, където е разрешено пушенето. Той не единственият любител на тютюна сред европейските представители.

„Председателят на Европарламента пуши много. Постоянно се засичаме на местата за пушене. Аз пуша по четири цигари, а той по три”, посочи Андрей Слабаков.

Ернестина Шинова: Имаше хора, които завидяха и се озлобиха след успеха на Андрей

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама