Убиецът от Охайо имал списъци с хора, които искал да убие или изнасили

09:45, 05 авг 19 / Свят 25 1545 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Съученици на извършителя на масовото убийство в щата Охайо - Конър Бетс, съобщиха, че той е бил временно отстранен от училище, защото съставил два списъка - с хора, които искал да убие и с момичета, които искал да нападне сексуално, предаде Асошиейтед прес.

Разкриха самоличността на стрелеца от Дейтън

Двама бивши съученици съобщиха тази информация, след като полицията заяви, че нищо в биографията на 24-годишния Бетс не би попречило да купи пушката калибър 223, с която стрелял пред претъпкан бар, по-малко от минута преди да бъде застрелян от патрулиращи в района полицаи.

Бетс бил временно отстранен от гимназията Белбрук, след като в училищна тоалетна бил открит списък с лица, които искал да ликвидира. Преди това той бил временно отстранен, защото направил списък със съученички, които искал да изнасили.

Представители на гимназията отказаха да потвърдят информацията.

Бетс не е привличал вниманието на полицията, след като навършил пълнолетие.

Една от жертвите на масовата стрелба е собствената му сестра. Тя е била едва на 22 години и е най-младата от убитите общо 9 души. Другите жертви са на възраст между 25 и 57 години.

Властите заявиха, че ако той не беше ликвидиран за по-малко от минути от патрулиращи полицаи, щеше да убие много повече хора.Той е бил с бронежилетка и е имал още резервни пълнители с патрони.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама