Хайди Клум и Том Каулиц подновиха брачните си обети

12:20, 05 авг 19 / Любопитно 25 1529 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хайди Клум и Том Каулиц продължиха празненствата по повод втората си сватба с обяд с приятели, съобщи „Контактмюзик“, цитиран от БГНЕС.

Двойката поднови брачните си обети за втори път през уикенда на луксозната яхта „Кристина О“ край бреговете на италианския остров Капри. 46-годишният модел и музиканта сключиха тайно брак през февруари.

По времена повторната церемония децата на Хайди – Лени (15), Хенри (14), Йохан (12) и Лу (10), стояха плътно до двойката при подновяването на обетите.

Яхтата, на която се състоя церемонията, е била притежание на Аристотел Онасис. На плавателния съд се е състоял сватбеният прием на гръцкия магнат с бившата първа дама на САЩ Жаклин Кенеди, както сватбеният прием на американската актриса Грейс Кели и принц Рение от Монако.

Хайди и Том пазиха в тайна брака си от феновете до миналия месец, когато разкриха, че са получили официално разрешително за брак. Близък на двойката обясни, че решението им да сключат брак е било доста импулсивно. Те е трябвало да получат разрешително в САЩ, за да могат да подновят обетите си, но докато чакали издаването на документа застанали пред съдията и си казали „Да“.

Това се случило на 22-ри февруари – датата, на която отбелязвали първата си годишнина.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама