Нови ограничения на движението по АМ "Тракия" и АМ "Европа"

07:30, 07 авг 19 25 1107 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нови ограничения на движението по автомагистрала "Тракия". Днес от 9:30 до 15:30 часа в тръбата в посока София на тунел „Траянови врата“ ще бъде затворена активната лента за движение.

Причината е планирано замерване на пътната настилка. Участъкът ще бъде сигнализиран с пътни знаци. От Пътната агенция призовават шофьорите да бъдат внимателни, когато пътуват в посока София.

От 23 ч. до 24 ч. ще бъде спряно движението в двете посоки в участък от АМ „Европа“, преди отбивката за Нови Искър и Своге, пътувайки в посока София - Кулата, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. За да не се затруднява трафикът през деня, късно вечерта, ще се монтира рамка, на изграждащата се електронна система за събиране на такси за ползване на републиканската пътна мрежа на база изминато разстояние за превозни средства над 3,5 тона (тол).

По време на ограничението трафикът ще се пренасочва по стария околовръстен път - II-18.

На 10 август /събота/ от 23 ч. до 24 ч. за монтаж на тол рамка ще бъде ограничен трафикът в отсечка от АМ „Европа“, при отбивката за Чепинци, пътувайки от Ботевград към Кулата. Превозните средства ще се пренасочват по стария околовръстен път - II-18.

От агенцията призовават шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация.

            

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама