17-годишно момче е с опасност за живота след катастрофа край Пазарджик

10:00, 07 авг 19 25 1301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

17-годишно момче е с опасност за живота след катастрофа край Пазарджик, съобщиха от полицията. Тежкият пътен инцидент е наложил временно затваряне на пътя между Пазарджик и село Гелеменово.

Сигналът за случилото се е получен във вторник след 23:00 часа. Към мястото незабавно са насочени автопатрули на сектор „Пътна полиция“, РУ-Пазарджик, екипи на пожарната и „Спешна помощ“.

Установено е, че 18-годишен водач, при опит за изпреварване на движещия се пред него товарен МАН, се е блъснал в задната лява част на камиона. Товарното возило е шофирано от 51-годишен жител на баташкото село Нова махала.

В резултат на удара е пострадал возещият се до шофьора на леката кола 17-годишен тийнейджър от Пазарджик. Той е транспортиран с линейка в МБАЛ-Пазарджик с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота.

За извършване на оглед и почистване на трасето се е наложило временно пътят да бъде затворен, а движението отклонено през близките села Ивайло и Драгор.Рано тази сутрин пътя е отворен и трафикът през него се осъществява нормално. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама