Кобрата спечели шампионския пояс в… смешна категория

12:24, 07 авг 19 / Спорт 25 1510 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кубрат Пулев се сдоби с нова титла. Не става дума за някои от мечтаните пояси в тежка категория, за които българинът няма търпение да се боксира и има правото като основен претендент в една от версиите (IBF). Пулев си заслужи единствена по рода си титла - тази в... смешна категория, съобщи bTV.

При това тя беше спечелена в (почти) честен двубой.

Негов опонент беше Шмо - притежателят на един от най-популярните и смешни спортни канали отвъд Океана. Дейвид Шмуленсън привлича солидна публика при всяка нова изява. Видеата му, в които си съперничи с едни от звездите в спорта, имат повече от 8 млн. гледания в една от най-популярните видео платформи.

Двамата с Кубрат си имат "закачка" от преди седмица, когато българинът почти го целуна по време на интервю, но до по-пикантна развръзка не се стигна, а Пулев показа, че си е научил урока след наказанието на Спортната комисия на Калифорния заради подобни действия с репортерката Джени Суши.

Е, Кобрата отново има лиценз, а Шмо имаше "удоволствието" да е първият му съперник. Трябва да признаем, че американецът се подготви подобаващо за сблъсъка, докато Пулев заложи на обичайната си тренировка.

Двубоят се води според боксовия правилник и всички удари под... чантичката на Шмо бяха забранени.

И когато по всичко изглеждаше, че българинът ще победи, Шмо му избяга на... съседния ринг. В крайна сметка дори допингът не помогна на американеца и той трябваше да се раздели с ценния си пояс.

Кубрат естествено спортсменски поздрави нокаутирания си съперник, а за зрителите остана само едно - да се любуват на смешното видео, което вече е хит в интернет.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама