Вражда с предистория: Живко Стоименов предизвика Радо Карашев

09:22, 08 авг 19 / Спорт 25 1818 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бойният атлет Живко Стоименов записа много силна година до момента. ММА състезателят почти не е почивал и влиза от битка в битка. Още от началото на годината той записа три убедителни победи, а в допълнение взе и сребро на престижния турнир по събмишън граплинг ADCC Bulgarian Open.

Последва и ММА битка в Германия срещу сърбина Александър Стойчич през юни, която обаче не успя да вземе въпреки силния старт на двубоя. Заради атрактивната си игра Живко привлича вниманието на организатора на събитието KFN, Braco Tasic, който пожела да подпише договор с българския атлет и да стане негов мениджър.

Покрай добрите новини обаче на родна почва е станал конфликт с друг ММА състезател у нас - Радослав Карашев, с когото Живко иска да изглади отношенията си на ринга.

"Предизвиквам Радослав Карашев да излезе срещу мен на 16 ноември на гала вечерта ISFA: Final Conflict," сподели Живко за MMA.BG

Събитието на ISFA ще се проведе в Перник през ноември в зала "Борис Гюдеров" и ще включва много топ атлети и перспективни млади бойци.

Двамата явно са имали сериозно спречкване извън залата след последната битка на Живко, за което самият той разказва.

"Всичко тръгна от там че след последния ми мач в Германия той написа хейтърски коментар, видно от който си личи, че има някакви претенции към мен. Аз още тогава му звъннах и написах като ме види, да ми го каже лично.

Преди сме тренирали заедно, комуникирали сме приятелски и т.н. Явно го е яд, че за разлика от него, излизам да се бия в чужбина с тежки противници, а той има мачове само в България! Затова аз сега отправям публично предизвикателството си към него и ако е истински мъж ще излезе и ще приеме този мач, който така или иначе ще загуби.

Винаги съм показвал уважението си към всички бойци и съм се държал смирено и добре, но към такива хора просто няма как. Тъй като той играе в горната категория нека двата щаба се разберем за междинна категория!!!

РАДО, ПРИЕМИ МАЧА И ИЗЛЕЗ ДА СЕ БИЕШ НА 16-ТИ НОЕМВРИ НА ГАЛА ВЕЧЕРТА ISFA "Final Conflict" !!!"

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама