Наградите „Еми” ще са без водещ

12:20, 08 авг 19 / Любопитно 25 1561 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Церемонията по връчването на наградите „Еми” – телевизионният аналог на „Оскар”-ите, тази година няма да има водещ, съобщи „Контактмюзик”, цитиран от БГНЕС.

Традиционната церемония, по време на която се отличават най-добрите телевизионни продукции, ще се състои следващия месец, но няма да има водещ. Вместо това продуцентите на шоуто са решили да отдадат почит на едни от най-популярните сериали, които приключиха през последните месеци.

„Нашата задача е да преценим как да издигнем на следващото ниво програмата за тази година и имаме късмет, че ще я излъчим. Интересното е с колко много удивителни шоута се сбогувахме през последните месеци – „Игра на тронове”, „Империя”, „Вице” и „Теория на големия взрив”, подчерта изпълнителният директор на „Фокс Ентъртейнмънт” Чарли Колиер.

„Ако имате водещ и откриване това са 15-20 минути, в които може да се почетат сериалите. Това е нашата цел на тазгодишната церемония”, добави той.

„Фокс” първоначално проведе вътрешно допитване за евентуален водещ на церемонията, но продуцентите решиха да не наемат такъв.

За четвърти път в историята на връчването на телевизионните награди церемонията няма да има водещ – преди това се е случвало през 1975, 1998 и 2003 г.

Миналата година Майкъл Че и Колин Джост – звездите от "Saturday Night Live", бяха водещи на шоуто. 71-ата церемония по връчването на наградите „Еми” ще се състои на 22-ри септември. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама