Туристка е нахапана от буболечки в скъп хотел във Варна

14:20, 08 авг 19 25 1454 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Туристка е била нахапана от буболечки в скъп хотел във Варна. Жената е получила множество нахапвания и алергична реакция от тях. За това сигнализира потърпевшата Елена Николова пред bTV.

Николова е от Русе, но от години живее в Ню Йорк. Идва си само за седмица в България и отива до Варна, за да се срещне с приятели. Резервира си нощувка в движение, като избира хотел, който да има добри отзиви в интернет и да не е от най-евтините. 

„Не съм била в стаята през деня, отидох само да спя към 12 и половина вечерта. Когато си легнах, след няма и половин час, вече се чувствах нещо некомфортно и не разбирах какъв е проблемът. След един час скочих, светнах всички лампи и видях, че има страшно много буболечки навсякъде… Аз съм цялата нахапана - лицето ми, тялото ми. Не е приятно изобщо”, разказва Елена Николова. 

Тя отказва да плати престоя си и въпреки че хотелът поднася извиненията си, го напуска още през нощта.

„Те казаха, че нямат представа, че има нещо такова в техния хотел, но това за мен нямаше никакво значение. Да прекарат една вечер в тяхната хотелска стая и да видят, че не се трае, това не е нормално. Това не е нито почивка, нито място за живеене”, заяви Елена.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама