"Левски" представи Ивайло Петков, отборът търси още футболисти

12:10, 08 авг 19 / Спорт 25 1526 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изпълнителният директор на ПФК "Левски" Павел Колев представи Ивайло Петков като спортен директор.

„Периодът е трансферен, предстои работа, която трябва да се върши, да се направи боеспособен отбор. След разговорите и с треньорското ръководство говорихме, че един или двама играчи още трябва да бъдат привлечени, за да сме сглобен отбор”, сподели бившият национал Петков.

„Не съм играл в Левски, но съм професионалист. И в Дунав не съм играл, но и там работих два сезона. Аз имах два престоя като играч в Литекс, единствено като футболист, до там приключват отношенията ми с Литекс. Четох доста неща, кой бил сърдит… Бил съм играч на Литекс, не съм бил търсен там, не съм работил след това в Литекс. В Левски съм да работя, защото съм професионалист, виждам голяма перспектива в този отбор и искам да се върне там, където му е мястото”, обясни новият началник при "сините".

"Искаме да направим сериозни промени. През последните 10 години Левски е взел 200 играчи. Само 7 от тези футболисти са напуснали клуба с трансферна сума. Това ще ви даде ясен отговор как е правена трансферната политика. И защо Левски се намира в подобно състояние. Грешки се допускат, но ние се стараем да ги намалим до минимум", заяви Павел Колев.

"Намерих съмишленик в лицето на Петков. Смятам, че в структурата на един клуб е задължително да има спортен директор. Тази позиция е изключително важна и много трудна. Прекарваме много често дните и вечерите с Ивайло Петков в офисите. Работата е много тежка. За мен е много по-лесно да мисля само за развитието на футболния клуб. Направиха се доста сериозни промени в школата, но най-важното, което се случва, е инвестициите в инфраструктурата. Нещата се движат в правилна посока", каза още изпълнителният директор.

"Искам ясно да заявя, че Левски има интерес към Тодор Неделев и Кристиян Димитров. Водени са разговори, но на този етап няма нищо конкретно. Нормално е Левски да иска най-добрите футболисти в България. Номер осем е свободен в Левски и на този пост търсим играчи. Не очаквайте, че още утре ще успеем да вземем Неделев и Димитров. Това няма как да се случи. Ще бъде много трудно", завърши Колев. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама