Създателите на сериала "Игра на тронове" сключиха договор с "Netflix"

10:20, 09 авг 19 / Любопитно 25 1495 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Създателите на телевизионния сериал "Игра на тронове" Дейвид Бениоф и Дан Уайс сключиха договор със стрийминг платформата "Netflix" за написването и заснемането на нови филми и сериали, съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

"Радостни сме, че ще работим с прочути разказвачи като Бениоф и Уайс. Те са много креативни и забавляваха зрителите в целия свят със своите епични истории. С нетърпение очакваме да видим какво ще донесе на абонатите ни тяхното въображение", заяви Тед Сарандос от "Netflix".

"Имахме чудесно партньорство с телевизия НВО в разстояние на повече от 10 години.  Признателни сме на всички нейни служители, че имахме възможност да се чувстваме като у дома. "Netflix" обаче създаде нещо впечатляващо и невиждано. Поласкани сме, че ни поканиха да се присъединим към тях", се казва в комюнике на Бениоф и Уайс.

Що се отнася до обсъжданията със Сарандос, Бениоф и Уайс отбелязаха: "Спомняме си едни и същи сцени от филми от 80-те години на миналия век, увличаме се по едни и същи книги и по едни и същи възможности да разкажем истории".

"Netflix" не разкри за каква сума е сключен договорът. Според слухове подписаният от стрийминг платформата чек е за 9-цифрена сума.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама