ПО ТВОЙ СИГНАЛ: Изплува още един инцидент на водната пързалка в Приморско

16:47, 09 авг 19 25 1948 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За недопустима липса на мерки за сигурност сигнализира читател на ТОПНОВИНИ във Facebook страницата на сайта. Разказаният случай е от аквапарка в Приморско, където 18-годишно момче загина при спускане от водна пързалка този четвъртък. То е било затиснато от друг свой връстник, който го повлякъл. 

До късно вечерта разследващи правиха оглед на обекта и събираха показания от свидетели, след което затвориха водното увеселително съоръжение. 

Читателката Красимира Иванова сподели, че е преживяла кошмар при подобен инцидент със сина й във въпросния аквапарк. Под наша публикация, тя написа: ,,Там никога не изчакват, а ги пускат веднага след предния човек. Ние така пострадаме точно там. Не може след дете 40 кг. Да пуснеш двама по 90 кг. Детето бе ударено при падането в басейн минаха му през главата. Не мога да опиша ужаса, който изживях. Слава богу сме добре, но не иска и да чуе за аква парк. А на влизане видяхме как изнесоха едно дете с раздран крак. Съжалявам, че не подадох оплакване. Този аква парк трябва да се ЗАТВОРИ!!!"

Напишете коментар
Коментари: 3
1 Анонимен 19:25, 26 авг 21

Така, да кажа виждам, че в аквапарк Несебър стават големи опашки поне няколко етажа на кула по-надолу особено заради спасителите и се обръщам към тях, които го правят, призовавам ги, подканвам ги просто да спрат, да спрат да говорят при опашка, да спрат да бавят хората, защото това е злоупотреба, това е злоупотреба, това е загуба на време с тези големи опашки, спасителите да си говорят при опашка това е злоупотреба, това е загуба на време, всеки един от тях, който ме е заговарял за брат, карал ми се е и ме е тормозил мен, семейството ми, денем, нощем ще бъде подведен под отговорност, спасителите може би се наблюдават от полицията и ще се извади разпечатка за това и всеки от тях, който е дръзнал да ме притесни, заговори, да наруши личното ми пространство, спокойствие в аквапарка ще бъде осъден, защото това не е нормално да стават такива големи опашки и да бъда притесняван денем и нощем от тези спасители, така, че всеки спасител, който е правил опашки на пързалките, да спре да прави и да спре да прави опашки, защото това е загуба на време, подал съм сигнал в полицията, подал съм жалба, ще бъдат смъкнати тези номера, ще се изгонят тези

2 Анонимен 19:27, 26 авг 21

И на никой от тези спасители няма да му се размине, всеки, който е правил опашки и ес

3 Анонимен 19:32, 26 авг 21

И на никой няма да му се размине, всеки спасител, който е правил опашки поне няколко етажа на кула по-надолу и всеки, който дръзва тепърва да прави опашки да ни загуби времето, аз ходих с мама и тате, те губят времето на родителите ми, губят времето на децата, губят времето на мен, също така аз съм загубил пари и ще ги съдя и ще си искам парите, ще искам без опашка, аз отивам там, защото искам и излишно губя пари заради спасителите, няма да ги оставя така, ще ги съдя до дупка няма да ги оставя така!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама