Защо се разделиха Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт

16:20, 12 авг 19 / Любопитно 25 1839 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Рекордно кратките бракове в шоубизнеса продължават по едва няколко дни. Някои разводи струват милиарди, а други са най-доброто, което се е случвало на двете страни. Но има и някои раздели, които идват като гръм от ясно небе и определено не могат да ни накарат да се зарадваме.

В края на миналата седмица Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт обявиха, че се разделят след два осем месеца брак. Според People, решението е взаимно и двамата смятат, че то е най-доброто за тях в този момент.

"Постоянно променящите се партньори и личности" са решили всеки да тръгне по своя път, за да могат да се съсредоточат върху себе си и кариерите си. Въпреки това, двамата остават всеотдайни родители на своите домашни любимци, заради които ще прекарват време заедно.

А в последните дни Сайръс реши да се разсее от случващото се в личния й живот, като отскочи до Италия с приятелки. И слънцето на яхта я езерото Комо очевидно и се отразява добре. Лиъм пък избра да прекара време с брат си в Австралия.

Преди няколко месеца Майли сподели в свое интервю, че за много хора е объркващо, че тя е омъжена. И подчерта, че определено не е обикновена съпруга, а връзката им с Лиъм е уникална.

Затова и не обича да говори за нея - хората просто няма да ги разберат. Певицата неведнъж е разкривала и че бракът по никакъв начин не пречи на сексуалното й влечение и към двата пола.

 

Въпреки това, тя избра Хемсуърт за свой законен партньор, защото е бил най-силната й опора. Особено в края на миналата година, когато загуби дома си в огромния пожар в Калифорния. Явно обаче вижданията на двамата за нестандартна връзка не се припокриват изцяло.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама