Това е най-луксозната електрическа тротинетка

18:20, 12 авг 19 / Любопитно 25 1917 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Електрическите тротинетки се превърнаха в популярен избор за жителите на големите градове и изглежда, че нишата тепърва ще се развива и расте, след като все повече големи компании започват да пускат собствени варианти на продукта.

Тази седмица Audi разкри, че готви собствена електрическа тротинетка, която е точно толкова шикозна и лъскава, колкото бихме очаквали.

Джаджата най-вероятно ще се казва E-Tron Scooter и е част от E-Tron линията на електрически автомобили, които Audi развива през последните две години.

Снимка 437960

Източник: Audi

Тротинетката на Audi обаче е различна от тези, които сме свикнали да бръмчат около нас по тротоарите. Тя представлява своеобразен микс между скейтборд и тротинетка.

Идеята е, че върху E-Tron Scooter се стъпва, както се стъпва на скейтборд, а управлението се случва с помощта на само една от ръцете ни чрез специалната дръжка за управление.

Снимка 437961

Източник: Audi

Ако евентуално си купим чисто нов E-Tron SUV на Audi, компанията ще ни възнагради с една безплатна E-Tron Scooter, която можем да зареждаме директно в багажника на колата. Яко, а?

Снимка 437962

Източник: Audi

Очаква се тротинетката да се появи на пазара още догодина, а цената й ще е около 2000 евро - определено доста повече от цените на популярните тротинетки на пазара, но нека не забравяме, че в случая говорим за Audi, а не за китайски марки.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама