Григор Димитров се включи в предизвикателството #BottleCapChallenge

12:10, 13 авг 19 / Любопитно 25 2167 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тенис звездата Григор Димитров се включи в нашумялото предизвикателство в социалните мрежи Bottle Cap Challenge, в което се включиха хиляди хора от цял свят.

Всичко започна от демонстрацията на таекуон-до боеца Фараби Давлечин от Казахстан, който показа как успява да свали капачката с перфектно движение, без да докосне самата пластмасова бутилка с вода. Той предизвиква Жан-Клод Ван Дам, Джеки Чан,  Джейсън Стейтъм и Конър Макгрегър, да повторят същото. Новата мания завладя онлайн пространството, след като редица знаменитости се запалиха по предизвикателството и започнаха да споделят как го изпълняват.

В профила си в Instagram  Григоров показа как атрактивно умее да развърта капачката на бутилка, докато тренира. Човек от щаба му е застанал на мрежата и държи бутилка, а с удар с топката Димитров успява да развърти капачката ѝ.

„Хората още ли правят това“, пише хасковлията към видеото.

Малко след публикуването на клипчето, то беше изтрито от профила на тенисиста в Instagram.  Въпреки това то все още може да бъде видяно в социалните мрежи.

Тенисистът не е първата ни спортна звезда, която се включи в онлайн предизвикателството. Преди него това направи и футболната звезда Димитър Бербатов, който развъртя капачката с крак.

Ето и компилация с най-нашумелите демонстрации на световните звезди, които успешно изпълниха предизвикателството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама