Ето как живее Малия Обама в Харвард

15:20, 13 авг 19 / Любопитно 25 2318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-голямата дъщеря на Барак и Мишел Обама – Малия, е израснала пред очите на обществеността и не е изненада, че продължава да е в светлината на прожекторите и след като напуска Белия дом през 2017. Докато родителите ѝ се реинтегрират в обществото, Малия се опитва да избегне интереса около нея. След като се отдаде на едногодишна почивка след завършване на гимназията, тя влиза в Харвард.

Как се справя Малия в престижния университет от Бръшляновата лига, който е „произвел“ осем президенти на САЩ, включително баща ѝ? Изглежда, че доста се забавлява, защото експериментира с външния си вид и запознанствата си. Но каквото и да си говорим, в университета тя е най-голямата дъщеря на този, който в Америка е най-близо до кралска особа.

Нека да погледнем отблизо какъв е животът ѝ в Харвард.

Баща ѝ е помогнал да се премести

Всеки родител трябва да се изправи пред деня, в който изпраща детето си в университет. Този ден може да е доста травматичен. Барак споделя, че се е почувствал горд от това, че не се е разплакал тогава. „Охранителите се правеха, че не ме чуват и виждат докато подсмърчам и си духам носа. Беше тежко. Мишел се беше снабдила с онези жълти ръкавици и чистеше банята. Наташа помагаше в разопаковането и оправянето на леглото. А аз бях безполезен.“, твърди тогава развълнуваният баща, макар и доскорощен президент на САЩ.

Показа на какво е способна в клип с инди рок музика

Камерите не са ѝ чужди, но тя за първи път се появява в клип. Малия прави първото си появяване в клипа на New Dakotas „Walking On Air“. Въпреки че привлече вниманието към бандата, групата бързо свали оригиналния си видеоклип и сложи вайръл весрията на Малия вместо него.

Част е от исторически клас на Харвард

Твърди се, че взима участие в новаторски клас в Харвард, където мнозинството от студентите не са бели. Класът се състои от 50.8% малцинства, включително афроамериканци, азиатци, латиноамериканци или жители на тихоокеанските острови.

Научете повече за Малия Обама тук!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама