Представят мюзикъл за Лейди Даяна на Бродуей догодина

18:47, 13 авг 19 / Любопитно 25 1636 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сценичен мюзикъл за живота на принцеса Даяна ще се появи на Бродуей догодина.

Озаглавено просто "Даяна", шоуто се представя като историята на жената, която „разтърси кралското семейство“ и „избра да бъде безстрашна и в резултат на това стана вечна“.

В него има музика от Дейвид Брйън от „Бон Джоуви“, който спечели две награди Тони за сценичното си шоу „Мемфис“ през 2010 година.

„Лос Анджелис Таймс“ написа, че шоуто е "не по-британско от The Real Housewives of New Jersey".

Главната роля е поета от Жийн де Ваал, която по-рано се появи в American Idiot и Kinky Boots на Бродуей.

Говорейки за покойната принцеса, актрисата каза: „Тя накара всички да се чувстват специални, от най-висшата личност до хората с най-нисък статут и мисля, че искаме да го отпразнуваме“.

Според „Холивуд рипортър“ че мюзикълът "изглежда има много от елементите, необходими за хит".

Принц Чарлз ще бъде изигран от Ро Хартрамф. Спектаклите ще започнат в театър Longacre на 2 март догодина, като официалната дата на откриване е определена за 31 март

Отделно шоу, озаглавено Call Me Diana ще има в лондонския Уест Енд следващия месец в опит да събере средства за пълноценна продукция.

През 2015 г. британска „документална пиеса“, наречена Truth, Lies, Diana, за смъртта на принцесата през 1997 г., беше наречена от рецензенти, „скалъпена“, „неясна“ и „неразбираема“.

Новините за шоуто в Бродуей идват четири месеца, след като Netflix избра Ема Корин да играе принцесата на Уелс в „Короната“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама