Инициативен комитет издигна кандидатурата на Генчо Генчев за кмет на Свищов

21:20, 14 авг 19 / Политика 25 2439 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Инициативен комитет издигна независимата кандидатура за нов мандат на настоящия кмет на Свищов Генчо Генчев. На проведеното номинационно събрание стана ясно, че зад него застават повече от 70 обществени личности и жители на община Свищов, представители на различни културни, образователни, здравни и социални институции, предадоха от общината, съобщи „24 часа“.

Кметовете на кметства, редица представители на местния бизнес и Съюзът на земеделските кооперации засвидетелстваха своята категорична подкрепа към Генчо Генчев, а като основни негови качества те изтъкнаха човечността, усилията за подобряване качеството на живот в общината и близостта му до хората.

Иван Йоргов е кандидатурата на ПП АБВ за кмет на община Тунджа

Безапелационна подкрепа показаха и културните клубове на пенсионера в община Свищов в лицето на председателя на обединения Национален съвет на Съюза на пенсионерите – 2004 г-жа Валентина Николаева и председателя на общинските клубове Мария Радулова.

Номинацията на Инициативния комитет беше категорично подкрепена от четирите основни политически сили – ГЕРБ, БСП, ВМРО и ДПС. Местните представители на партиите застанаха зад номинацията на Генчо Генчев, убедени в успешния модел на управление, който се доказа като такъв през последните три години и девет месеца. На срещата стана ясно, че за мандата в общината са привлечени инвестиции за над 58 милиона лева. Реализирани са 106 проекта и инициативи за над 61 милиона лева, от които 27 милиона европейско финансиране, 31 милиона национално и само 2.2 милиона собствен принос.

Маркет Линкс: Мая Манолова с най-високо одобрение в София

"Като вярващ човек, за мен е изключително важно, че Инициативният комитет издигна моята номинация в навечерието на един от най-големите християнски празници – Голяма Богородица. Вярвам, че следвайки християнските ценности, с подкрепата на моите съграждани и четирите политически сили в нашата община, ще вървим напред, заедно и обединени във всичко", каза Генчо Генчев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама