13 малко известни факта за първата съпруга на Доналд Тръмп – Ивана

22:00, 15 авг 19 / Любопитно 25 9286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ивана Тръмп - първата съпруга на президента на САЩ Доналд Тръмп, отново е сама. В началото на годината тя сподели, че се е разделила с половинката си Росано Рубиконди.

„Отново съм необвързана. Имам свободата да правя това, което искам, с когото си искам и мога да си осигуря добър начин на живот“. Ивана и Росано преди това са били женени и разведени, а се познават от повече от 15 години.

„Връзката ни просто приключи курса си. Отношенията от разстояние наистина не работят. Прекарахме си добре и сега сме приятели. Разделихме се без кавги“.

Встрани от бурните ѝ отношения, ето какво друго трябва да знаете за първата съпруга на Доналд Тръмп.

Появява се в италианската версия на „Dancing with the Stars“

По-малко от година след като критикува другата бивша съпруга на президента, Марла Мейпълс, за появата ѝ в „Dancing with the Stars“, Ивана изненадващо се появява в деветия сезон на италианската версия на шоуто „Ballando Con Le Stelle“. Тя танцува с четвъртия си бивш съпруг, 46-годишният Росано Рубиконди. По-рано Ивана отбелязва, че Марла няма класата, за да участва в шоуто и отсича: „Няма да се появя в това шоу с тези изрязани роклички с цици и задници навън.“

Тя казва, че все още разговаря с Доналд Тръмп веднъж седмично

68-годишната дама дори споделя, че Тръмп е посикал съвета ѝ за използването на Twitter. Казах му: „Мисля, че трябва да го използваш. Това е нов начин, нова технология. И ако искаш думите ти да се разберат правилно, без New York Times да изкривяват всяка твоя реплика, това е начинът да предаваш посланията си.“

Доналд Тръмп ѝ предложил да е посланик в Чехия

„Той ми каза „Ивана, ако го искаш, аз ще ти го дам.“ Тя е родом от Чехословакия, но отказва предложението. „Това са четири години в Прага, което значи чао на Маями, чао на Ню Йорк през пролетта и есента и чао на Сент Тропе през лятото.“ Това не се харесва на сегашния чешки президент Милош Земан, който се ядосва на Ивана, когато тя му споделя, че е отказала дипломатическия пост. Той не могъл да си представи по-добър кандидат за работата от нея и я нарича „страхливка“ заради нейното отхвърляне.

Мемоарите ѝ вече са на пазара

Книгата ѝ „Raising Trump“ разкрива подробности от преместването ѝ от комунистическа Чехословакия до Ню Йорк, където става бизнес дама и съпруга на Доналд и откровени лични истории за децата ѝ. Това не е първият досег на Ивана с писането. Тя вече е написала полуавтобиографичната новела „For Love Alone“ и книгата за самопомощ „The Best Is Yet to Come: Coping With Divorce and Enjoying Life Again“.

С Доналд Тръмп са женени 14 години

Двамата се срещат през 1976 г. в заведение, където Доналд помага на компанията ѝ да си намерят маса. Очевидно той я очарова, защото само след по-малко от година се женят. В хода на връзката им Ивана затвърждава мястото си в „Trump Organization“, като работи вицепрезидент по интериорния дизайн, а по-късно и като управител на казиното му в Атлантик сити и хотел „Плаза“.

Тя е бивш модел

Изглежда Доналд Тръмп си пада по такива жени. Ивана започва кариерата си пред камера още в родната си Чехословакия. След като се мести в Канада с първия си съпруг, Алфред Уинклеймайър, нещата стават сериозни. Тя участва в реклами, работи с дизайнери и големи магазини. Запознава се с Доналд Тръмп, когато работи за Олимпийските игри. В интервю Доналд споделя, че акцентът ѝ отначало го очарова, но в последствие започва да го дразни.

Вижте още факти, подбрани от HiNews!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама