Хванаха убиеца на детето в Сотиря (ОБНОВЕНА)

14:36, 16 авг 19 25 3827 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хванаха убиеца на детето в Сотиря, съобщи Нова телевизия. 7-годишното момиченце беше изнасилено и пребито до смърт в сливенското село.

Мъжът е задържан от полицаи с помощта на местни момчета от селото. Те разказаха, че той опитал да избяга и полицията е открила огън по него. Бил е прострелян в крака.

"21-годишният Мартин Трифонов в момента е на преглед в сливенската болница. Оказал е съпротива. Доста време го преследваха колегите", съобщи главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

"Потвърждаваме, че мъжът е извършител на тежкото престъпление. Предстои да го докажем и с експертизи", каза още той.

Заподозреният за убийството на момиченцето: Неграмотен, безработен, осъждан, асоциален

По-рано днес полицията съобщи, че издирва 21-годишен мъж, лежал в затвора за блудство, за жестокото убийство на 7-годишно момиче. Тежкото престъпление е станало в четвъртък вечерта в сливенското село Сотиря. Детето е било изнасилено и пребито до смърт. Намерено е в дере в селото. Силите на реда издирваха предполагаемия извършител по земя и по въздух.

Хората от селото твърдят още, че издирваният е лежал в затвора за кражби. Свързват името му и с фатален инцидент, станал преди година. Мартин минавал покрай една от къщите във вилната зона, когато го подгонили кучетата пазачи, живещи в двора й. Собственикът на имота се намесил и опитал да укроти животните. Те обаче се нахвърлили върху стопанина си и го нахапали до смърт. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама