Снимки на деня 19 август 2019

15:30, 19 авг 19 25 3641 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новородено носорогче едва на 5 дни заедно с майка си в зоопарка в Арнхем, Холандия.
Ветеринар почиства бебе циветка, спасено в Сингапур от организацията Animal Concerns and Research and Education Society (ACRES).
Клаувид Дали - представителка на Пунта Кана, стана Мис Доминиканска република 2019. Тя ще участва в надпреварата за Мис Вселена.
Учениците в холандския регион Хеерлен се връщат отново в училищните стаи. Днес е първият учебен ден в региона след 6-седмична лятна ваканция.
Норвежката принцеса Ингрид Александра пристига на училище заедно с майка си принцеса Мете Марит. Това е последната година, в която 15-годишната принцеса ще учи в държавна гимназия.
Продължава реконструкцията на покрива на прочутата катедрала "Нотр Дам" в Париж. Дейностите бяха прекратени за няколко седмици след замърсяване с олово в района.
Силен горски пожар гори край Измир. Районът се слави с красивите си борови гори, които се издигат недалеч от морския бряг.
Бушуващ пожар на испанския ваканционен остров Гран Канария принуди властите да евакуират около 5000 души.
Индиец управлява рикшата си, пълна с пътници, по наводнените улици на село Раджпур, в Западен Бенгал, южно от Калкута. Повечето къщи в Раджпур се намират под вода.
В Австралия заловиха един от най-издирваните бегълци след повече от две години. Джонатан Дик е търсен за убийството на брат си в голям търговски център.
Протести в индонезийската провинция Маноквари, избухнали след арест на местен студент за повреда на стълб с националното знаме пред местния колеж.
Посетител в музея, посветен на геноцида на червените кхмери в Камбоджа. Днес се навършват 40 години от откриването на музея в памет на жертвите на режима.
Туристи отново посещават южнокорейските острови Докдо, затворени за шест дни заради високи вълни. Островите са окупирани от Южна Корея и претендирани от Япония, която ги нарича Такешима.
Новородено носорогче едва на 5 дни заедно с майка си в зоопарка в Арнхем, Холандия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама