Ема Уотсън – детето чудо на Холивуд, което стана милионер без да знае

20:00, 20 авг 19 / Любопитно 25 2318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Малко актьори удрят тавана на банковата си сметка още с първата си роля, но Ема Уотсън успява да направи точно това. Огромният й успех се дължи на ролята й като млада магьосница във филма „Хари Потър“ по романа на Джоан Роулинг.

В своята крехка възраст тя играе ролята на Хърмаяни Гренджър - отличничка в училището за магьосници „Хогуортс“ и най-добра приятелка на главния герой Хари Потър. Тя е само на 9 години, когато се снима в първата част през 1999 г.

Младата госпожица Уотсън разполага с 80 милиона долара още преди да навърши 30 години. Приходите й момента са между 15 и 20 милиона годишно, благодарение на участията си в различни филми.

През 2010 г. детето-чудо печели 32 милиона за периода между втория и седмия филм от поредицата за магьосници.

В интервю за “Vogue” тя разкрива, че нямала представа, че е милионерка, докато не провела разговор с баща си, когато била на 17 години. След като научава, че размахвайки пръчицата си, банковата сметка се увеличава главоломно, Уотсън почти изпада в криза. „До третия или четвъртия филм парите ставаха все по-сериозни“, разказва тя. „Аз нямах представа! Чувствах се болна и много емоционална“.

Друга магична роля е тази в игралния филм „Красавицата и звяра“. Тя играе своята мечтана роля, а именно тази на красавицата Бел. „Не се налагаше да уча текстовете на песните от анимацията, защото вече знаех всички наизуст“, казва Уотсън по време на премиерата в Лос Анджелис. „Винаги съм обичала да пея и това е нещо, което винаги съм искала да правя“.

Прочетете още за пътя на Ема Уотсън тук!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама