Снимки на деня 20 август 2019

13:30, 20 авг 19 25 4860 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Статуята на Дева Мария, която се издига на хълма Панесийо в Кито, Еквадор, е огряна в розово като символ на борбата с рака на гърдата.
САЩ извършиха тест на крилата ракета, след като се отказа от отказаха от Договора за ракетите със среден и по-малък обсег на действие.
Смартфон Galaxy Note 10 изложен в магазин на Samsung в Сеул. Компанията пусна днес новия си модел, като предварителните поръчки само в Южна Корея надвишиха 1 милион.
Посетители разглеждат робота "Железния човек" по време на на World Robot conference в Пекин, Китай. Там се представят над 700 нови робота.
Изображение на жаба с човешко лице открито върху сграда, построена от цивилизацията Карал в Перу - най-старата цивилизация в Америка открита до този момент, живяла в долините на северна Лима.
Робот свири на електронен орган по време на World Robot conference в Пекин, Китай.
Самолети пълнят вода за гасене на горските пожари на Канарските острови. Пламъците са далеч от крайбрежните райони, които са популярна туристическа дестинация.
Горски пожари в Аляска доведоха до затваряне на магистрали и евакуация на население
Битка между Швейцария и Австрия по време на Световното първенство по парабадмингтон в Базел.
Статуята на Дева Мария, която се издига на хълма Панесийо в Кито, Еквадор, е огряна в розово като символ на борбата с рака на гърдата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама