Следващият филм за Бонд ще е със заглавие "Няма време за умиране"

07:40, 21 авг 19 / Любопитно 25 2134 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Следващият филм за Джеймс Бонд и последният с участието на Даниел Крейг като 007 ще бъде наречен "Няма време за умиране" и ще излезе през април, обявиха от франчайза, предаде БГНЕС.

В този епизод от шпионска сага Бонд ще бъде изваден от пенсиониране от своя приятел и агент на ЦРУ Феликс Лейтер, за да започне коварна мисия за спасяване на отвлечен учен, според официалното обобщение на сюжета.

Заснемането вече е в ход, но е затрупано от проблеми. Експлозия в британските студия Pinewood през юни разтърси един от филмовите площадки, причинявайки щети и леки наранявания.

Вестник "Сън" съобщи, че взрив е разтърсил снимачната площадка след объркана каскада, сваляйки част от покрива и няколко стенни панела.

Крейг, който ще играе легендарния шпионин за пети път, по-рано трябваше да се подложи на лека операция на глезена след контузия при заснемане на сцена в Ямайка.

Носителят на "Оскар" Рами Малек ще изиграе злодеят в дългоочаквания филм, в който ще участва и френската актриса Леа Сейду.

Продукцията също нееднократно се забавя заради спорове около сценария, а спечелилият Оскар режисьор Дани Бойл се отказа от проекта миналата година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама