Снимки на уикенда 24 и 25 август 2019

13:30, 25 авг 19 25 4963 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тържественото отбелязване на 142 години от Шипченска епопея
Патрул на жандармерията минава край сърфистка във френския град Биариц, където се провежда срещата на Г-7, докато тече пиковия летен сезон.
Мъж приготвя на грил крокодилско месо на популярната улица Као Сан в Банкок, Тайланд.
Stationpleinstalling - най-големият паркинк за велисопеди в света. Намира се в Утрехт, Холандия. Тук могат да бъдат оставени 12 500 колелета.
Яхтата "Черна перла" на руския бизнесмен Олег Бурлаков на пристан в Санкт Петербург, Русия. Счита се, че това е една от най-големите яхти в света.
Стадо зубри, охлаждащи се в езеро в унгарските степи.
Въртящи се дервиши по централната улица в Истанбул Истиклял.  Това е древен ритуал, който комбинира музика и поезия на "Мевляна" Джалал ад-Дин Мухаммад Ал-Руми - представител на суфизма, митична форма на исляма, която проповядва толерантност и любов.
Младежи от Судан минават край графити в Хартум, нарисувани веднага след номинацията на новия премиер. Улиците бяха почистени от всички графити по заповед на властите, но младежите отново излязоха, за да възстановят спомените от бунтовете, в които са участвали.
Сърфист на Бонди Бийч, Сидни, Австралия.
Жена пресича стъклен мост на покрива на 26-етажният нов луксозен хотел "Риу", разположен в легендарната сграда Еспаня в Мадрид, Испания.
Магазин на кубинския моден бранд "Кландестина" в Хавана. Това е първата независима модна къща в страната, основана през 2015 г.
Деца от държавно училище облечени като бог Кришна и богиня Радха по време на фестивала Джанмашти, отбелязващ рождението на Кришна, в Бопал, Индия.
Трактор по време на събиране на разцъфнали лалета в поле в Гревенбройх, Германия.
Младеж продава банани от количка в индустриалната зона на Хараре, Зимбабве. С главоломен ръст на безработицата и постоянно фалиращи компании, мнозина прибягват до собствени сили, за да осигуряват насъщния си.
Тържественото отбелязване на 142 години от Шипченска епопея

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама