Пропадна пътят от Габрово за връх Шипка

09:55, 26 авг 19 25 2728 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пропаднал участък затруднява движението по пътя между Габрово и връх Шипка. Нека шофьорите карат при км 164+150. На мястото е поставена необходимата сигнализация, а укрепването ще продължи до края на август, съобщиха от Областно пътно управление – Габрово, предава "Фокус".

Времето в региона е ясно и слънчево. Пътните настилки са сухи, а трафикът е интензивен. Няма нововъведени ограничения по пътищата през изминалото денонощие. Не са регистрирани и тежки инциденти.

Пропаднал участък затруднява движението между селата Селище и Стоките при км 11+675. Мястото е обезопасено и сигнализирано. Извършва се укрепване, което ще продължи до 31 август. Ограничено е движението на автомобили с ширина над 3.3 метра по пътя между селата Кормянско и Малък Вършец. Причината е стеснен участък при моста над река Крапец.

На мястото е поставена необходимата сигнализация. Извършва се реконструкция на пътя. Тя ще продължи до края на месеца. Обходният маршрут е по път III–401 граница с област Ловеч – Кормянско – Малки Вършец, при км 46+800, по общински път до път III–403 в село Малки Вършец.

В едната лента се осъществява движението в участък от пътя между Дряново и Габрово. При км 145+256 се извършва реконструкция на кръстовище и от Областно пътно управление съветват водачите да карат с повишено внимание в свободната лена. На мястото е създадена временна организация на движение и трафикът се регулира със знаци.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама