Вечното дерби: „Левски“ срещу ЦСКА

07:30, 01 сеп 19 / Спорт 25 1172 Topnovini
1

Националният стадион „Васил Левски“ ще бъде домакин на футболното дерби от осмия кръг на Efbet Лига между отборите на „Левски“ и ЦСКА.

Началото на мача е в 17.45 ч.

За да се улесни достъпът до трибуните на националния стадион, ще бъдат отворени входове 12, 13 и 14 на Сектор В, както и входове 6, 7, 8 и 9 на Сектор Б.

СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред в столицата във връзка с футболната среща. Предприети са стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

ЦСКА моли Фандъкова за помощ за работата по новия стадион

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри).

Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост. 

За да бъде избегнато струпване, се приканват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 15.45 часа. Билети на касите на Национален стадион „Васил Левски“ днес няма да се продават.

Пребиха служител на "Левски" пред "Герена"

Във връзка с провежданото спортно мероприятие в следобедните часове е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част

В 20.30 часа пък е началото на мача между Ботев (Враца) и Лудогорец.

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани