Спецакция в еротик-бар в Слънчев бряг, задържаха трима за трафик на хора

21:23, 27 авг 19 25 4296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Трима души са задържани при спецакция в еротик-бар в Слънчев бряг.  Това съобщават от ОД на МВР – Бургас, цитирани от „Фокус”.

При проверката на обекта, разположен в централната част на курорта, са установени десет момичета на възраст над 18 години от цяла България.  Някои от тях работили на трудов договор, като танцьорки, но основната цел на момичетата и заведението е предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане.

Намерени са помещения, специално оборудвани за целта, разположени в заведението, в които по време на специализираната полицейска акция са установени и клиенти, ползващи сексуални услуги от момичета. Установено е, че минималната сума за сексуална услуга е 100 лв., но същата е могла да се промени по преценка на момичето в по-голям размер.

Съдържателят на заведението – 50-годишен пловдивчанин, е арестуван.  Другите задържани са човекът, който набирал и приемал момичета, предоставящи сексуални услуги срещу обещания и даване на парични облаги, и 33-годишна поморийка, работеща официално като барман в обекта.  Тя управлявала дейността и се също се занимавала с набиране и приемане на момичета за сексуални услуги.  След това отчитала паричните суми, заработени от момичетата на 50-годишния пловдивчанин.

Част от работещите в еротик-бара момичета са разпитани в качеството на пострадали от трафик пред съдия от Несебърския районен съд. На съдържателя е повдигнато обвинение  и го грозят от 3 до 10 години лишаване от свобода и глоба в размер от 10 000 до 20 000 лв., като срока на задържането му е удължен на 72 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама