Жеги и горещини до края на седмицата

07:10, 29 авг 19 25 2177 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В четвъртък отново ще е слънчево, след обяд в низините - горещо. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат 31-36 градуса.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат 28-30 градуса. Температурата на водата ще бъде 27-28 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 25 градуса, на 2000 м - около 16 градуса.

В петък и събота времето ще се задържи без съществена промяна - предимно слънчево, в следобедните часове с временни увеличения на облачността, повече в петък, но с много малка вероятност за превалявания. Ще остане горещо, с максимални температури над 30 градуса, на места ще достигат 35-36 градуса. Вятърът от изток-североизток ще се запази, ще е слаб до умерен, в Източна България - по-често умерен и с него температурите там временно и слабо ще се понижат.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама