Задържаха двама при полицейска акция в Сливен и Бургас

12:25, 28 авг 19 25 2539 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Служители на ОДМВР - Сливен и Бургас са задържали двама мъже на 50 и 45 години в момент на прехвърляне на пропан-бутан от товарен автомобил.

След получен сигнал е проведена специализирана полицейска операция на територията на областите Сливен и Бургас. В акцията са участвали служители на Икономическа и Криминална полиция.

Полицията залови двама души след преследване

При извършените процесуално – следствени действия било установено, че масата на превозното средство е надвишена и в него има около 9 000 литра пропан бутан повече. От товарния автомобил, собственост на 45-годишния, са иззети  бележник и пари, имащи отношение към незаконната му дейност.

В хода на разследването била проверена и бензиностанция в Айтос, където била открита друга цистерна, с близо 5000 литра газ, свързана с легална цистерна за газ, от която се зареждали автомобили и битова газ. Иззети са проби от горивата за изследване.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на двамата продължава под ръководството на прокуратурата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама