Съдът глоби бившия шампион на "Тур дьо Франс" Ян Улрих за нападение над проститутка

16:00, 28 авг 19 / Свят 25 2295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Германски съд глоби бившия колоездач и шампион на "Тур дьо Франс" 1997 Ян Улрих за нападение и физически травми, нанесени на африканска проститутка в луксозен хотел, съобщиха от прокуратурата.

Улрих беше обвинен за нанасяне на телесни щети и съдът във Франкфурт реши, че той трябва да заплати глоба на стойност 7 200 евро, съобщиха от прокуратурата в свое официално изявление, предаде БГНЕС.

Предишното обвинение в опит за непредумишлено убийство е свалено по време на разследването, се добавя в изявлението.

45-годишният германец беше обвинен във физическо насилие над 31-годишната родена в Конго проститутка в луксозна хотелска стая във Франкфурт в ранните часове на 10 август 2018.

Той нагрубил жената и си поискал обратно 600-те евро, които дал предварително за нейните услуги, като според информациите е бил под въздействието на алкохол и наркотици. Впоследствие грабнал жената за врата и я бутнал към стена. След това й е ударил юмрук по ръката. Проститутката получила хематом и болки в областта на раменните мускули.

Прокуратурата добави, че жената не е заинтересована от допълнително разследване срещу Улрих, след като бившият колоездач се извинил за постъпката си и й платил компенсацията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама