Цвета Караянчева: Скоро ще бъде готова платформата на ГЕРБ за местния вот

10:19, 30 авг 19 25 2251 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева обяви пред журналисти, че  структурите на ГЕРБ са мобилизирани и очаква добро представяне на предстоящите избори.  

Предизборните кампании в България са изключително изострени и с много черен пиар. Ние ще останем верни на себе си и ще продължим да работим както досега, което е добро за България и българските граждани“, заяви Караянчева. Тя отбеляза, че в момента Изпълнителната комисия работи по платформата и скоро ще бъде официално готова. 

Очаквам много динамична парламентарна сесия, началото на предизборната кампания съвпада с парламентарната сесия, ще бъде същият тон, който беше преди европейските избори, дори сега с доста по-засилени политически дебати. Това е възможността от парламентарната трибуна да се отправят политически послания“, прогнозира председателят на НС.

Надявам се колегите да не се увличат в черния пиар, да не бъдат толкова жлъчни и арогантни понякога“, добави тя.

Попитана как ще отговори на критиките на президента, че страната ни е „закотвена“ на дъното, тя отговори: „Вчера председателят на ЕК беше в България и каза, че страната ни се развива изключително добре и има изключителен ръст и аз го виждам“. „Аз не знам дали той (бел. ред. президентът) не се информира единствено и само от партийната си телевизия на БСП, защото той се изказва като беквокал на г-жа Нинова". 

Румен Радев: Скандалите са в правителството, те са много и унищожителни

Караянчева коментира, че в следващата седмица парламентът ще се гледа 18-то вето на президента. Предстои да има дебат и относно съкратено съдебно следствие.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама