Фандъкова казва следващата седмица дали ще се кандидатира за кмет

12:35, 30 авг 19 / ИЗБОРИ 2019 25 1353 Topnovini
1

През следващата седмица кметът на София Йорданка Фандъкова ще обяви дали ще се кандидатира за нов мандат. Това каза тя в отговор на въпрос по време на проверка на ремонта на бул. "Асен Йорданов" в кв. "Дружба", съобщи БТА, цитирана от „24 часа“.

Политическата битка за София започна

„Извършва се рехабилитация на бул. "Асен Йорданов" от бул. "Проф. Цв. Лазаров" до бул. "Христофор Колумб" и на ул. "Искърско шосе" от бул. "Христофор Колумб" до ул. "Димитър Пешев". Ще бъде подменена цялата подземна инфраструктура, с ново улично осветление, тротоари и велоалея“, каза Фандъкова.

По думите й ремонтът на обекта е тежък, в хода на работата се е появил проблем с канализацията, което е забавило работата. Наложило се е да се мобилизират допълнително експлоатационните дружества.

Фандъкова тръгва с нов екип, ако се кандидатира за кмет

„Установено е, че изпълнителите са успели да наваксат забавянето и в момента ремонтът се движи в необходимите срокове“, посочи столичният кмет. Тя съобщи, че в края на октомври строителните дейности трябва да приключат, а в началото на ноември движението трябва да бъде изцяло възстановено по протежението на тези 3 км от двата булеварда.

Политолог: Фандъкова и Манолова ще обявят кандидатурите си идната седмица

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Ще се възползвате ли от черния петък?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 8 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.