Рафа Надал предотврати инцидент с малко момченце в Ню Йорк

10:45, 31 авг 19 / Любопитно 25 3108 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Рафаел Надал помогна на малко момченце, което едва не беше задушено от тълпа фенове, борещи се да вземат автографи от тенис звездата в Ню Йорк по време на Откритото първенство на Щатите.

Детето също искало да вземе автограф от испанеца, но другите запалянковци не му обърнали внимание и силно го притиснали към огражденията. Момченцето се изплашили и започнало да плаче. Тогава то било забелязано от Надал, който го вдигнал и пренесъл в коридора за тенисисти. 18-кратният победител в турнири от Големия шлем успял да го успокои, като го милвал по главата и лицето, а след това сложил своя подпис върху шапката му.

"Рафа, ти спаси моят син. Ти вече си негов кумир. Сега си и негов герой! Благодаря! Успех на Ю Ес Оупън", написа бащата на момчето в Twitter.

Испанецът стигна до трети кръг без загубен сет. В трети кръг той въобще не излезе на корта, тъй като австралиецът Танаси Кокинакис се отказа заради травма в дясното рамо. В следващия кръг Надал ще излезе срещу корееца Хьон Чунг, който елиминира Фернандо Вердаско в драматичен мач.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама