Серина Уилямс: Дъщеря ми е най-голямото ми постижение

07:45, 02 сеп 19 / Любопитно 25 2670 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Серина Уилямс говори за дъщеря си като за "най-голямото й постижение", получавайки поздравления за втория й рожден ден.

Тенис звездата роди дъщеря си Алексис Олимпия от съпруга си Алексис Оханян преди две години и отбеляза това трогателно в социалните медии. Тя написа под снимка, направена в деня на раждането на Олимпия: „Последните 2 години са най-голямото ми постижение“, предаде БГНЕС.

Серина и Алексис са Свидетели на Йехова и затова не празнуват рождени дни.

Миналата година 37-годишната спортна звезда почете рождения ден на Олимпия с видео, което беше направено, докато тя все още беше бременна, в деня, когато отиде в болницата, където й бяха направено спешно секцио, след като пулсът й падна опасно ниско по време на контракциите си.

Само преди дни тя настояваше да не празнува първия рожден ден на Олимпия по религиозни причини. Серина каза: „Олимпия не празнува рождени дни. Ние сме Свидетели на Йехова, така че не го правим."

Тя обясни: „Аз съм Свидетелят на Йехова. Ако не вярвате в Бог, мисля, че ако не вярвате в Бог, трудно ще е да живеете живот, защото почти това е основата на живота, то идва от Бога... И тъй като сме Свидетели на Йехова, очевидно вярваме в Бог и Библията. И без Него не бих била тук в момента. Наистина му благодаря за всичко".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама