ПП ГЕРБ се регистрира за участие в местните избори

09:10, 02 сеп 19 25 2614 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ПП ГЕРБ се регистрира за участие в местните избори на 27 октомври.

За поредна година ПП ГЕРБ се регистрира първа, след като в продължение на повече от седмица представители на младежката структура на партията даваха денонощни дежурства пред входа на Централната избирателна комисия, за да гарантират първото място на ГЕРБ.

Необходимите документи бяха внесени от членовете на ИК на ГЕРБ Живко Димитров, Живко Тодоров, секретаря на партията Цветомир Паунов и членове на младежката структура на партията. 

"Бяхме приети без забележка. Внесохме 9999 подписа, както винаги. Очакваме в рамките на следващите дни ЦИК да се произнесе и да ни регистрира за предстоящия местен вот. Желаем на всички партии, кметове, общини успех", това заяви Димитър Николов.

Той уточни, че ГЕРБ ще проведе позитивна кампания, показваща постигнатото и с ясни перспективи за развитието на българските общини. „Очаквам добри резултати“, посочи Николов. 

Той добави, че отстраненият кмет на Созопол Панайот Рейзи няма да се кандидатира отново.

От своя страна, секретарят на партията Цветомир Паунов коментира социологически проучвания, които показват, че Мая Манолова би спечелила по-голяма подкрепа от ГЕРБ в София, като заяви, че социолозите винаги са „актуални“ в навечерието на изброите, а след това голяма част от прогнозите им не се случват. „Виждам по-скоро опити за политически внушения в една или друга посока, отколкото реални социологически изследвания. Ние имаме самочувствието не само в София, но и в цялата страна отново да препотвърдим нашия резултат от миналите избори“, каза още той.

„София е иновативен и жив град. Така че г-жа Фандъкова заедно с обновен екип е задължително да продължи да бъде кмет на София, за да може развитието на града да продължи“, посочи Паунов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама