Борисов: Надали някой е помагал на Манолова повече от мен

09:46, 03 сеп 19 25 2591 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Надали има някой, който да е помагал на Мая Манолова повече от мен. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след среща със СДС за местните избори е отговор на въпрос ще спечели ли партията му София, след като Мая Манолова влиза в кметската надпревара, предаде репортер на ТОПНОВИНИ. 

Това, че Мая Манолова ще се кандидатира за кмет на София беше ясно много отдавна. На вас не ви ли беше ясно“, коментира Борисов.

Мая Манолова: Утре подавам оставка, кандидатирам се смело и почтено

„През целия мандат на Мая Манолова, въпреки съпротивата на ГЕРБ и в парламента, всички нейни закони и стотиците милиони за хората с увреждания, които искаше, й бяха дадени“, заяви лидерът на ГЕРБ. „Тя идваше често и много пъти, не само при мен, а и при министрите“, допълни Бойко Борисов.

Единствената претенция, която имам към Мая Манолова, е интервюто й, в което казва, че държавата те саботирала и репресирала“, посочи той и допълни, че няма как да казва, че държавата я саботирала, като е работила прекрасно с целия кабинет.

„Скараха се с Владислав Горанов, по някакви лични причини, накарах му се, когато разбрах, че са й взели колата. Доколкото знам сега се срещат и са в добри отношения“, каза лидерът на ГЕРБ.

„Фандъкова с право ми се сърди, защото е идвала по-малко при мен и по- малко съм й помогнал, докато е била кмет“, коментира Борисов.

Фандъкова не си дава София

Хубаво е и БСП да участва в тази битка. Не е честно да се скриеш зад Мая, която те изгониха, а ГЕРБ я подкрепи“, изтъкна той и допълни, че като омбудсман Манолова се е справяла добре и не съжалява, че я е подкрепил.

По повод медийни публикации за фризьора на Мая Манолова, Борисов коментира: „Подстригвам се сам. Мога да се подстрижа и пред вас, за да ви демонстрирам. За съжаление, прическата ми е толкова елементарна, че като хвана машинката се справям сам“.

"Ще ви разкажа един случай- в парламента се разви действието. На Менда Стоянова й казах да отиде на четири очи да обясни нещо за приет бюджет. Тя ме погледна и каза: „Няма да ида“. Викам й как няма да идеш. Ще идеш, или си отиваш в Пловдив. Ще си ида в Пловдив, стана и си излезе. Ядосах се и аз станах и си тръгнах. След обяд ми се обаждат Фандъкова, Павлова, 6-7 от жените на ГЕРБ, които се ползват с авторитет пред мен и питат можем ли да се видим. Сега ако ме закачат за Менда, ще ги изпъдя и тях. Сядаме, ама те са много хитри и започват: „Г-н Борисов, за вас много ли е важно да играете футбол“. Викам много е важно, защото така си изкарвам стреса. Важно ли е да се съобразите с лекарите, които казват, че имате четири операции на коляното. Важно е, но пак играете. Същото е с прическата на жената- на Менда й била мазна косата. Така ме подхванаха, че до ден днешен знам, че преди една жена да излезе по телевизора, ходи да си прави фъш-фъш, обем ли как се казва. Няма по- нормално от това да отидеш на фризьор, това е и уважение към себе си. Не е лошо“, разказа Борисов. 

"ГЕРБ искаше отмъщение заради инсинуацията в Костинброд. Тази манипулация ни струва много проценти. Станишев и Манолова отнесоха сигнала в прокуратурата. Автобуси с двойни дъна и за какви ли не лъжи се говореше", припомни лидерът на ГЕРБ. 

"Тогава ГЕРБ искаше да отмъсти, аз не дадох. Точно обратното, казах, че ни трябва такъв човек за омбудсман. Мога да се закълна във внуците си с това, което говоря. Да се закълне и тя и да каже дали не е вярно", каза още Борисов. 

 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама